• Daj si čas

          • Vo štvrtok 30.1.2020 sa žiaci bývalej 7.B triedy zúčastnili natáčania zábavno-súťažnej relácie Daj si čas v RTVS. Sily si zmerali so siedmakmi zo ZŠ Jozefa Horáka z Banskej Štiavnice.

            Kapitánom nášho tímu bol Marián Hoferica a spolu s ním naše farby hájili Saška Valášková, Terezka Klocáňová a Dominik Hložný. A postarali sa o veľmi napínavý súboj, kde víťaz nebol jasný až do poslednej chvíle. Témou relácie bol Bombaj a súťažiaci sa museli popasovať s rôznymi úlohami v 5 súťažných kolách zameraných na ich šikovnosť, rýchlosť, zručnosť, vnímavosť ale aj vedomosti.

            Cenné body mohli dokonca získať aj vďaka maškrtnému jazýčku J V hľadisku ich po celý čas podporovali spolužiaci z ich triedy, ale aj vybraní žiaci z bývalej 7.A a 7.C. Všetci podali fantastický výkon a na vlastnej koži zažili ako vyzerá natáčanie v televízii. Bola to naozaj veľmi zaujímavá skúsenosť, ktorá u detí vyburcovala snáď všetky emócie.

            Aké úlohy museli zvládnuť a ako sa našim minuloročným siedmakom /súčasným ôsmakom/ darilo, si môžete pozrieť v archíve RTVS /vysielaná časť z 19. septembra 2020.

          • Začiatok školského roka 2020/2021

          • Do galérie Začiatok školského roka boli pridané fotografie.

            Máme za sebou historicky jedinečný začiatok školského roka, v ktorom sme všetci nastupovali kvôli korone v rúškach. Našim prváčikom to ale neubralo na radostnom očakávaní, čo sa v tejto školičke vlastne naučia. Prajeme im, ale aj všetkým ostatným žiakom a zamestnancom školy, nech sa im darí a nech celý rok zvládnu bez problémov.