• Zbierka Modrý gombík UNICEF

          • Tento rok sa uskutoční už  18. ročník Zbierky MODRÝ GOMBÍK, ktorá bude prebiehať na školách a v uliciach 13. 5. 2024 – 19. 5. 2024. Do zbierky sa zapojí ako každý rok aj naša škola.  Príspevok je dobrovoľný, ale boli by sme vďační, keby ste prispeli minimálne 50 centami našim dobrovoľníčkam.  Zbierka bude prebiehať ráno vo vestibule školy, ale aj počas malých prestávok. Symbolom zbierky je modrý gombík, ktorý dostane každý, kto sa zapojí do zbierky.

            Zbierka MODRÝ GOMBÍK spája dva svety – ten náš a ten, v ktorom sa deti ocitli v núdzi a sú odkázané na našu pomoc. Tak ako gombík na svetri pomáha dieťa ochrániť pred chladom, tak aj príspevok do zbierky MODRÝ GOMBÍK má byť symbolickou ochranou v ťažkých chvíľach pre deti v núdzi. Slováci počas osemnástich rokov trvania zbierky pomohli tisíckam detí v núdzi. Výnos z tohtoročnej zbierky bude venovaný deťom, ktoré žijú v humanitárnych krízach a ich životy sú ohrozené nedostatkom jedla a vody.

             💙 Za váš dobrý skutok vám zo srdca ďakujeme 💙

          • Koncert vďaky

          • Srdečne pozývame na koncert všetkých, ktorí podporujú deti zo ZUŠ Ferka Špániho a ZŠ Hájik dňa 14. mája 2024 o 16:30 hod. do kostola Božieho milosrdenstva na Hájiku. Tešíme sa na Vás!

          • Tanečná telesná výchova

          • Aj tento školský rok mali žiaci tretieho, štvrtého a po prvýkrát aj piateho ročníka spestrené hodiny telesnej výchovy šiestimi lekciami Hip Hopu pod taktovkou lektorky zo Street Dance Academy Laciho Strikea. Zábavné hodiny začínali tanečnou rozcvičkou, pokračovali výučbou základných krokov, freestyleom a jednoduchými choreografiami a boli zakončené rôznymi tanečnými hrami.